søndag 27. februar 2011

Barbie i lange baner og en veldig, veldig fornøyd nyfyllt (?) 4-åring.........

Storesøster i den flotte "kronen" de laget til henne i barnehagen

Da har Storesøster blitt 4 år! Etter en lang nedtelling som har blitt stadig mer intens de siste dagene fylte hun i dag endelig, etter hennes mening, 4 år! Vi våknet i dag av forsiktige rop fra Storesøsters rop hvor hun pent spurte om det var våkne-tid nå. Klokken var 07.00 og selv om vi var veldig fristet til å stadfeste at nei, det var det hvertfall ikke, så hadde Lillesøster allerede hørt ropene og hun er ikke sen å be når det gjelder sjansen til å stå opp.

Vi valgte å dele opp feiringen i to i år for jammen er vi ikke blitt mange etterhvert med familie og venner som yngler som bare det. Storesøster syntes jo selvfølgelig det var innmari gøy for da fikk hun feiret bursdagen to ganger. 
Lillesøster tok sjansen på å stikke av med en av gavene men kom ikke så langt......


Det er visst Barbie som er det som gjelder for sånne, rosa-elskende små prinsesser om dagen, og Storesøster fikk masse Barbietøy, Barbiehus, bil, salong, stæsj, ponni og Barbie-lillesøster. I tillegg kom jo alle de andre gavene også. Så nå må det ryddes plass på rommet og Lillesøster er så heldig å arve hennes avlagte skatter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar