tirsdag 17. mai 2011

Showroom for www.mittparadis.no


Da har jeg fått et nytt prosjekt å bruke tid på. Vårt såkalte gjesterom skal forvandles til showroom for nettbutikken min. I dag fungerer hjemmekontoret vårt som både kontor, bibliotek og lager/showroom og det er ganske overfylt der. I tillegg er det slik at man for å komme til biblioteket må gå gjennom både gjesterom og vaskerom og det er litt kronglete. Sånn blir det når man bygger på et eldre hus, men det fungerer jo.......

I dag er gjesterommet mer et oppbevarings- og roterom. Vi har en sovesofa der vi sjelden ser, der den er gjemt under flere tonn med tørket tøy som noen enda ikke har fått funnet tid eller lyst til å gjøre noe med. Det er heller ikke så ofte noen sover der, sist var julaften for 1,5 år siden så man kan vel ikke hevde at behovet for rommet er veldig stort heller. Og siden vi har andre overnattingsmuligheter for gjestene våre har mannen (litt) motstrebende gått med på at vi kan sette i gang.

Det helt optimale hadde vært et showroom utenfor hjemmet men siden vi ikke er helt der enda tror jeg dette alternativet vil fungere helt flott. Så nå bretter vi opp ermene og setter i gang!

Den rosa steameren skal få ny plass..........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar