onsdag 20. juni 2012

Fredags taco kan godt bli til fredags tapas!

Som du kanskje har fått med deg tidligere er jeg en Buzzador. En Buzzador prøver ut nye produkter og forteller om disse til venner, kolleger, familie og ellera andre han eller hun kommer i kontakt med.

Denne gangen var jeg så heldig å få prøve ut den nye Tex mex tapas-serien fra Santa Maria.
Siden jeg den siste tiden mildt sagt har hatt veldig mye å holde på meg valgte jeg en litt annen vri denne gangen. Jeg jobber turnus og når jeg jobber lørdagskvelds-vakt er det ekstra hyggelig å samle kollegaene mine og spise litt god mat sammen. Oftest spiser vi taco eller pizza men denne gangen kjørte vi en taco/tapas vri, noe som var veldig vellykket.

Vi satte ut litt av hvert på bordet og alle fikk forsyne seg av det de ville.

Den absolutte favoritten var tapasbrødet Tostaditos. Dette er brød laget av hvetetortillas som er skåret i trekanter, tørket og fritert til sprø tapasbrød. Nam! Utrolig gode med feks tacokjøttdeig og revet ost eller med Mango mojo som også kommer fra Tex mex tapas-serien. De er også veldig gode uten noe på - vi kunne godt spist disse som chips.

Tidligere nevnte Mango Mojo var også veldig populær. Denne kan vi bruke til mange forskjellige retter.

Alt i alt var dette en meget vellykket middagsopplevelse og jeg tror flere av mine kolleger kommer til å kjøpe flere av disse produktene. Har du prøvd de?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar